ניווט לחלקי העמוד
היו אלו דווקא הכתומים משכונת התקווה שעלו ליתרון בדקה ה-18, מבעיטה חופשית של פטריסיו סייג שסובב כדור נפלא מעל החומה היישר אל החיבורים של אלכסנדר אובארוב שלא זז - 1:0.
כעבור 13 דקות, זוהר הגביה כדור חופשי לרחבה, דריקס הצליח להשתלט על הכדור והגביה משמאל לסביליה שנגח לפינה, צ'אנוב הדף בקושי היישר לסיריל מקנאקי שבעט את הריבאונד פנימה - 1:1.
עם סיום המחצית, בדקה ה-45, הושלם המהפך עם מהלך קבוצתי נפלא: זוהר פרץ עם הכדור במרכז המגרש ומסר לסביליה שהסיט למקאנקי ימינה. הקשר הקמרוני של הכחולים-צהובים הגביה למרכז הרחבה ואיציק זוהר שהחל במהלך, הגיח מאחור ונגח פנימה - 1:2.
המארחים המשיכו באותו קצב גבוה גם במחצית השנייה. בדקה ה-55, אבי נמני הגביה לעבר אלי דריקס שפספס את הכדור. מקאנקי הצליח להשתלט עליו בקצה הימני של הרחבה, ביצע תרגיל הטעיה מדהים והעביר רוחב לניר סביליה שכבש מקרוב - 1:3 למכבי. סיריל מקנאקי, שחקן הרכש החדש (שגם שיחק בהרכב נבחרתו במונדיאל 1990), השלים הופעה אדירה עם שער בכורה ו-2 בישולים.
בדקה ה-78, זוהר הגביה לרחבה ודריקס הוריד בראש לאבי כהן (הירושלמי) שבעט לפינה הקרובה וכבש - 1:4.
הקונצרט הושלם בדקה ה-91, על ידי המחליפים, כאשר קובי רפואה, בהופעת בכורה בצהוב, מסר כדור עומק למאיר מליקה שעבר בקלות ובמהירות את ההגנה, נכנס לרחבה ובאחד על אחד עם צ'אנוב, כבש - 1:5.
בתום המחזור השני נותרו רק 2 קבוצות עם מאזן מושלם, מכבי ת"א ומכבי חיפה, שניצחה את מכבי הרצליה 0:1.

