לאחר עונה כושלת נוספת, שוב נרשמה מהפכה בכל שדרות מועדון מכבי ת"א: הנהלה, מאמן וסגל שחקנים. מאמן
עירוני קרית שמונה שהגיעה למקום ה-3 המפתיע בעונה החולפת,
רן בן שמעון מונה למאמן הקבוצה. הקבוצה התחזקה בזרים
דולי ג'ונסון,
איגור טומאסיץ' ו
איליה יבוריאן. בגזרת הישראלים הובאו
מאור בוזגלו ו
גיז'רמו ישראלביץ'.
כרגיל, הציפיות מהקבוצה שהכילה את המאמן המפתיע של העונה הקודמת, בן שמעון ואת תגלית העונה הקודמת, בוזגלו, היו גבוהות.
במחזור הפתיחה ניצחה הקבוצה 1-2 את בני יהודה משערים של שבחון וייני. ב-7 המחזורים הבאים השיגה הקבוצה ניצחון אחד בלבד. לאחר ההפסד 1-0 לעירוני קרית שמונה במחזור ה-8 הודיע בן שמעון על התפטרותו. לתפקיד המאמן נכנס כמחליף הג'נרל מנג'ר אבי נמני.
בתום הסיבוב הראשון עמדה הקבוצה על מאזן לא טוב של 3 נצחונות, 4 תיקו ו-4 הפסדים.
גם פתיחת הסיבוב השני לא בישרה טובות. רצף של 5 משחקים ללא ניצחון מתחילת הסיבוב שנשבר רק במחזור ה-17 עם ניצחון 1-0 על הכח מכבי עמידר רמת גן משער של בוזגלו.
בתום הסיבוב השני עמדה הקבוצה על מאזן עלוב של 2 נצחונות, 4 תיקו ו-5 הפסדים.
בסיבוב השלישי חל שיפור ניכר ביכולת הקבוצה והיא השיגה מאזן של 6 נצחונות, 3 תיקו ו-3 הפסדים. הבולטים בנצחונות היו 3-0 בסכנין משערים של מישאלוב (2) ודולי ג'ונסון ו-3-0 על מכבי פ"ת משערים של אבי יחיאל, איליה יבוריאן ומאור בוזגלו.
את הליגה סיימה הקבוצה במקום ה-6 המאכזב, שנה שנייה ברציפות. מלך שערי הקבוצה היה מאור בוזגלו עם 9 שערי ליגה.
בגביע המדינה הודחה הקבוצה כבר בסיבוב ט' בדרבי מול הפועל ת"א 0-2.
בגמר
גביע הטוטו פגשה
מכבי ת"א את
מ.ס אשדוד. שער של
שבחון קבע
1-0 וזכייה רביעית למועדון בגביע.