עונת 1991/92: הבדלים בין גרסאות בדף
מתוך מכביפדיה
אין תקציר עריכה
אין תקציר עריכה
שורה 298: שורה 298:
}}
}}


במחזור ה-29, מחזור פתיחת הסיבוב השני של הפלייאוף, יצאה [[מכבי ת"א]] למגרש בנתניה בידיעה שנצחון ישמר את יתרון 12 הנקודות, 4 מחזורים לסיום העונה ויבטיח מעשית את האליפות. השחקנים עמדו במשימה וניצחו [[משחק: 02-05-1992 מכבי נתניה נגד מכבי תל אביב - ליגה לאומית|3-0]] בנתניה משערים של [[זוהר]] (2) ו[[אבי כהן הירושלמי]]. בסיום פרצו אוהדי הקבוצה למגרש, חגגו עם השחקנים והמאמן וביצעו בעצמם את הקפת האליפות.
 
מחזור 29 - במחזור פתיחת הסיבוב השני של הפלייאוף, יצאה [[מכבי ת"א]] למגרש [[הקופסא]] בנתניה בידיעה שנצחון ישמר את יתרון 12 הנקודות, 4 מחזורים לסיום העונה ויבטיח מעשית את האליפות. השחקנים עמדו במשימה:
 
 
 
וניצחו [[משחק: 02-05-1992 מכבי נתניה נגד מכבי תל אביב - ליגה לאומית|3-0]] בנתניה משערים של [[זוהר]] (2) ו[[אבי כהן הירושלמי]]. בסיום פרצו אוהדי הקבוצה למגרש, חגגו עם השחקנים והמאמן וביצעו בעצמם את הקפת האליפות.





גרסה מ־22:56, 31 במאי 2020

תבנית:עונה

מולטימדיה